Този път Ман Юнайтед ще надвие Башакшехир


И. Ангелов

Този път Ман Юнайтед ще надвие Башакшехир

Манчестър Юнайтед - Истанбул Башакшехир
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 24.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед ще търси отмъщение срещу Истанбул Башакшехир след като в последния кръг от Шампионска лига турците спечелиха у дома срещу "червените дяволи" с 2:1. Изненадата направи групата доста интересна, като в момента Юнайтед и Лайпциг имат по 6 точки, а ПСЖ има 3 заедно с Башакшехир.

През уикенда Юнайтед надви Уест Бромич във Висшата лига с 1:0 и така записа първата си победа в лигата у дома. Играта не бе блестяща но победата е от значение за натрупването на форма за домакините. Междувременно Башакшехир загуби дербито на гости на Бешикташ в събота с 3:2.

Откъм състави, при домакините в ШЛ не могат да участват Рохо, Джоунс и Ромеро, като Лингард и Шоу са контузени, а под въпрос са Погба, Гринууд и Баили. Очаква се Скот МакТоминей да се върне в състава, а Единсон Кавани да дебютира за първи път като титуляр след изявите си като резерва до тук.

При гостите с травми липсват Кайсара и Кривели. Мехмет Топал бе изгонен през уикенда, но ще може да се появи тук. Бившият халф на Тотнъм Насър Шадли се завърна от контузия и може също да получи пълен дебют. В предходната среща Рафаел се справи много добре и бившият защитник на Манчестър Юнайтед вероятно ще играе отново.

След създадената несигурност в групата се очаква Оле Гунар Солскяер да заложи на силна постройка и да търси победата със сигурност, за да намали тежестта на останалите срещи с ПСЖ и Лайпциг.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Истанбул Башакшехир 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Башакшехир (Окан Бюрюк)
 
Гюнок
   
Шкъртел
Епуреану
Рафаел
Йозкан
Мбомбо
Кавеци
Алексич
Виска
Тюрюц
Ба
Кавани
Рашфорд
Бруно
Бек
Погба
МакТоминей
Телес
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Башакшехир 1:0

  Сподели
247