Крауч: Никога не съм искал да ударя някого повече от Марсело


Н. Гавазов

Крауч: Никога не съм искал да ударя някого повече от Марсело

Бившият нападател на Тотнъм Питър Крауч сподели спомените си от първия мач от четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Срещата се проведе в Испания и завърши при резултат 4: 0, а нападателят бе изгонен, след като получи два жълти картона до 15-ата минута.

"Съблекалнята на "Сантяго Бернабеу" е под стадиона и се чуват феновете от трибуните. Седя в съблекалнята с кърпа на главата и чувам, че ни вкарват гол след гол и си мисля: "Всичко това е заради мен". Съжалението ми беше огромно.

Имам малко оправдание, що се отнася до картоните. Първият бе от превъзбуда, така че мога да се съглася със съдията. Беше за нарушение срещу Серхио Рамос.

При втория легнах да блокирам една топка пред Марсело, но не го докоснах. Той скочи във въздуха и се превъртя няколко пъти на тревата при падането. Има ъгъл на камерата, от който се вижда на повторенията, че гледа съдията, скача на крака и се радва, когато видя червения картон. Никога през живота си не съм искал да ударя някого повече от Марсело. За тях това беше като победа. Те спечелиха мача и ме изиграха. Бях прекалено наивен, за да се оставя да ме въвлекат в това", заяви  Крауч в подкаста на From the Horses Mouth.

  Сподели
237