Барса ще затвърди първото място с Динамо


И. Ангелов

Барса ще затвърди първото място с Динамо

Барселона - Динамо Киев
Стадион: Камп Ноу
Дата: 04.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Барселона води с 3 точки на върха в седма група на Шампионска лига след 2 победи в двата кръга до тук. Последната победа над другия фаворит Ювентус с 2:0 много помогна на ситуацията на каталунците, за които не може да се каже, че този сезон се представят блестящо. 

Динамо Киев водеше с два гола на Ференцварош, и допусна 2:2 в последния кръг, като не се очаква този отбор да създаде неприятности на Меси и компания. 

В съставите има някои проблеми преди старта. Барселона не може да разчита на Коутиньо, Умтити и Щеген с травми. Жерар Пике обаче се завръща след наказанието си от предния кръг. Куман замени Бускетс с Пянич за срещата с Ювентус и това сработи, като може да го видим отново.

Динамо преживява труден момент заради няколко заразени с коронавирус, включително първия и втория вратар в клуба Георги Бушчан и Денис Бойко. Така 18-годишният Руслан Нешчерет ще има нелека задача на "Камп Ноу". Серхи Сидорчук е наказан след червения си картон миналата седмица, а контузени са Микита Бърда и Володимир Костевич.

Барселона няма загуба в 21 от последните си 23 мача в Шампионска лига. В 6 от последните 7 в ШЛ каталунците вкараха поне по 2 гола. Поне по 2 вкараха и Динамо Киев в 5 от последните 6 в турнира.

Прогноза: Барселона - Динамо Киев 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Динамо (Мирча Луческу)
 
Нешчерет
   
Забарни
Попов
Кедзиора
Караваев
Шапаренко
Шепелев
Циганков
Буялски
Пена
Супряха
Гризман
Педри
Меси
Дембеле
Йонг
Пянич
Алба
Дест
Ленгле
Пике
   
Нето
 
Барселона (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Барселона - Динамо 2:0

  Сподели
236