ПСЖ ще надвие РБ Лайпциг в Германия


И. Ангелов

ПСЖ ще надвие РБ Лайпциг в Германия

РБ Лайпциг - Пари Сен-Жермен
Стадион: Ред Бул Арена
Дата: 04.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Миналия сезон тези отбори се срещнаха на полуфиналната фаза на Шампионска лига и ПСЖ победи с 3:0. В момента увереността не е сила на домакините, които в последния кръг отнесоха 5 гола от Манчестър Юнайтед без да вкарат, а през уикенда в Бундеслигата загубиха минимално и от Борусия Мьонхенгладбах. 

ПСЖ пък спечели 3 срещи поред след загубата от Манчестър Юнайтед на старта в ШЛ. До тук в осма група и двата тима победиха Башакшехир и загубиха от "червените дяволи". Финалистът от последния сезон определено е фаворит, и формата е на страната на гостите преди двубоя.

В съставите на двата отбора има липсващи играчи, като при домакините ще липсват Мукиеле, Клостерман и Лаймер. Амаду Хайдара преодоля коронавирус и в последната среща с Гладбах се появи като резерва. 

При ПСЖ Томас Тухел няма да може да разчита на Неймар, Икарди, Дракслер, Верати, Бернат и Паредес. С толкова контузени играчът под наем от Евертън Мойс Кен натрупа минути за френския отбор. 

ПСЖ надви Нант през уикенда с 3:0 и така застана на върха в Лига 1. Тимът е на път да стане третия отбор в историята на френския футбол (след РС Париж 1936 г. и Ница през 1951 г.), който печели лигата след две загуби на старта. От тогава победите са 7 поред, обаче, и формата на гостите е отлична.

Прогноза: РБ Лайпциг - Пари Сен-Жермен 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Томас Тухел)
 
Навас
   
Перейра
Кимпембе
Флоренци
Курзава
Гай
Маркиньос
Ерера
Мария
Кен
Мбапе
Поулсен
Олмо
Нкунку
Ангелино
Кампл
Форсберг
Хенрихс
Халщенберг
Упамекано
Конате
   
Гулачи
 
Лайпциг (Юлиан Нагелсман)

Обоснована прогноза: Лайпциг - ПСЖ 1:2

  Сподели
269