Ман Юнайтед ще спечели в Истанбул


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще спечели в Истанбул

Истанбул Башакшехир - Манчестър Юнайтед
Стадион: Фатих Терим
Дата: 04.11.2020 г.
Час: 19:55 ч.

Башакшехир не стартира по най-добрия начин престоя си в Шампионска лига, но и това бе донякъде очаквано. В първите два кръга от груповата фаза турците загубиха от Лайпциг, и от ПСЖ с по 2:0. 

Манчестър Юнайтед стартира с изненадващ успех на гости в Париж, а след това дори повече изненада когато постигна първа победа на свой терен за сезона, и то с 5:0 над Лайпциг. През уикенда обаче видяхме загуба от Арсенал с 1:0 в една среща, в която помен нямаше от добрия футбол, показан в посочените две победи.

Откъм състави, при домакините към списъка контузени се присъедини Енцо Кривели, който бе заменен след само 14 минути игра в неделя в победата на гости на Башакшехир над Коняспор с 2:1. Аут са още Насер Шадли, Хасан Али Калдъръм, Азубике Окечукву и Жуниор Кайсара. В тима присъства бившият десен бек на Манчестър Юнайтед Рафаел, който ще иска да играе срещу бившия си отбор, както и Мартин Шкъртел, който бранеше цветовете на кръвния враг Ливърпул.

Оле Гунар Солскяер вероятно ще отслаби състава си за този мач. Той все още не може да разчита на Алекс Телес заради коронавирус, като Джоунс, Рохо и Ромеро не са в състава за ШЛ. С контузии аут са Баили и Лингард. 

Башакшехир не успя да вкара гол в последните си 4 мача в Шампионска лига и тези срещи бяха загубени. Тимът допусна поне по 2 гола в 5 от последните си 6 мача в ШЛ. 

Прогноза: Истанбул Башакшехир - Манчестър Юнайтед 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хендерсън
   
Туанзебе
Магуайър
Уилямс
Шоу
Матич
Фред
Мата
Бек
Рашфорд
Марсиал
Ба
Тюрюц
Виска
Йозкан
Кавеци
Мбомбо
Топал
Рафаел
Епуреану
Шкъртел
   
Гюнок
 
Башакшехир (Окан Бюрюк)

Обоснована прогноза: Башакшехир - Манчестър Юнайтед 0:3

  Сподели
325