Реал Мадрид и Интер могат да се самоубият


И. Ангелов

Реал Мадрид и Интер могат да се самоубият

Реал Мадрид - Интер
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 03.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Нито Реал Мадрид, нито Интер правят добър старт на сезоните си. Мадрид все още няма победа в Европа този сезон и може би има късмет да има равенство в момента във втора група на Шампионска лига, след като на откриването тимът изоставаше до полувремето с Шахтьор с 3 гола, а след това с 2 с Гладбах, където успя да се върне до равен след първоначалната загуба.

Интер пък направи равенства с гореспоменатите отбори, и като цяло спечели 1 от последните си 6 мача в Шампионска лига. Голям удар е липсата на топ-реализатора Ромелу Лукаку в момента.

В лагера на Мадрид проблемите са в защита. След поредните травми на Карвахал, Одриосола, Начо, Мариано и Одегор, поставеният на нетипичната позиция на десен бек Лукас Вазкес също получи мускулен проблем и така Зидан ще трябва да търси ново решение, а това ще е зона, която Интер ще опита да експлоатира. 

Еден Азар обаче се върна в състава и то с гол, като се очаква да продължи. Едер Милитао получи позитивен тест за коронавирус и ще отсъства. 

При Интер Ромелу Лукаку е поставен под въпрос, но ще се смята за чудо ако се възстанови. Милан Шкриниар отсъства почти месец с коронавирус и се очаква скоро да се завърне, а останалите контузени са Санчес, Сенси и Весино.

В последните 4 мача в ШЛ Реал Мадрид допусна поне по 2 гола във вратата си. Сега проблемите на Зидан са дори по-големи от преди в защитата. Донякъде баланс на тази ситуация може да се окаже липсата на реализатора на гостите. Това е двубой, който и двата отбора трябва да спечелят за подобряване на позицията в групата, но именно това може да доведе и до самоубийствен равен.

Прогноза: Реал Мадрид - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Д'Амброзио
Врий
Коларов
Барела
Брозович
Видал
Йънг
Хакими
Перишич
Лаутаро
Азар
Бензема
Асенсио
Кроос
Касемиро
Валверде
Марсело
Менди
Варан
Рамос
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Зинедин Зидан)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Интер 1:1

  Сподели
249