Шахтьор и Гладбах ще са равни


И. Ангелов

Шахтьор и Гладбах ще са равни

Шахтьор Донецк - Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: Олимпийски
Дата: 03.11.2020 г.
Час: 19:55 ч.

По невероятен начин след два изиграни кръга Шахтьор е първи, а Гладбах втори във втора група на Шампионска лига, която съдържа още отборите на Интер и Реал Мадрид (трети и четвърти, съответно). Донецк започна с победа с 3:2 над Реал, който водеше с 3 още на почивката, а след това видяхме и 0:0 с Интер.

Борусия също няма загуба в групата, и тимът ще се обвинява, че няма 6 точки, защото за двете си равенства с фаворитите в групата допусна голове в добавеното време във всеки случай. Тези голове могат да изиграят лоша шега в края на груповата фаза за германците.

В двата отбора има някои здравословни проблеми преди старта. Под въпрос е Дентиньо за Шахтьор, което може да освободи място за първи старт на Жуниор Мораеш, който досега се лекуваше от коронавирус. Под въпрос са още Коваленко и Кривцов, а аут със сигурност са Малишев, Исмаили, Фернандо и Коноплянка за домакините.

При Гладбах все още не може да се разчита на Денис Закариа и Андреас Поулсен, като под въпрос са още Бенес, Дукуре и Вилалба. 

Борусия не успя да спечели последните си 5 поредни срещи в ШЛ. В последните 3 поред тимът допусна поне по 2 гола във вратата си. Все още очакването е тези отбори да се борят за третото място в групата след Интер и Реал Мадрид, като никой отбор няма да иска да загуби в момента.

Прогноза: Шахтьор Донецк - Борусия Мьонхенгладбах 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Гладбах (Марко Розе)
 
Зомер
   
Гинтер
Елведи
Лайнер
Бензебаини
Крамер
Нойхаус
Хофман
Щиндъл
Тюрам
Плеа
Мораеш
Соломон
Марлос
Тете
Антонио
Майкон
Корниенко
Додо
Кочолава
Бондар
   
Трубин
 
Шахтьор (Луис Кастро)

Обоснована прогноза: Шахтьор - Гладбах 0:0

  Сподели
130