Барса би Ювентус, ВАР отмени 3 гола на Мората


И. Ангелов

Барса би Ювентус, ВАР отмени 3 гола на Мората

Ювентус прие Барселона в най-чаканата среща от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес на "Алианц Стейдиъм" гостите спечелиха с 2:0, но Ювентус вкара 3 гола след като получи попадение, и всички те бяха отменени заради засада на голмайстора Мората.

Още в 3-ата минута Гризман нацели гредата на домакините. В 14-ата минута след дълго подаване на Меси, Дембеле напредна от десния фланг, стреля през Киеза, но топката се отклони и прехвърли вратаря за 1:0.

Минута след това Куадрадо изведе Мората и неговият първи удар бе спасен от Нето, а нападателят довкара за 1:1, но попадението бе отменено поради засада в ситуацията. В 30-ата минута Мората отново вкара, този път след удар от наказателното поле при центриране на Куадрадо, но отново в ситуацията имаше засада.

В 57-ата минута Куадрадо отново центрира на втора греда и Мората реализира, но отново повторението показа, че левият му крак е бил в засада и попадението беше отменено. В 85-ата минута домакините останаха с човек по-малко когато Демирал бе изгонен за втори жълт картон. Това доведе до 91-ата минута когато Меси изведе Дембеле в полето, той бе повален и това бе дузпа, която Меси вкара за 2:0.

  Сподели
352