Барса няма да успее и срещу Ювентус без Роналдо


И. Ангелов

Барса няма да успее и срещу Ювентус без Роналдо

Ювентус - Барселона
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 28.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Нито Ювентус, нито Барселона се намират в най-добро състояние преди този по принцип високопрофилен двубой от Шампионска лига. Кристиано Роналдо е големият липсващ за домакините, а звездите на каталунския гранд не се представят на обичайното си високо ниво.

Ювентус този сезон няма загуба във всички състезания, но победите също не са достатъчно при само 2 победи в последните 6 мача, които се играха. Допълнителна победа Юве получи служебно срещу Наполи в нашумелия по-рано случай. 

Барселона загуби през уикенда в дербито с Реал Мадрид с 3:1 у дома, и по този начин регистрира втора загуба в последните си 3 мача. Статистиката сочи, че каталунците нямат загуба в 4 поредни мача с Ювентус, но нивото на двата тима в момента предполага, че Юве може и да започне да подобрява тези цифри.

Откъм състави, при Ювентус Кристиано Роналдо изглежда ще липсва след поредния позитивен тест за коронавирус тази седмица. Уестон МакКени обаче се възстанови от вируса и е в състава. Матиас де Лихт приближава завръщането си след операцията през август, но няма да е готов за този мач. Сандро и Киелини отсъстват с контузии.

При Барса Жерар Пике е с наказание след червения си картон в последния кръг в ШЛ. Филипе Коутиньо получи травма и ще липсва заедно с Тер Щеген и Умтити за каталунците, като е вероятно 17-годишният Педри да се появи отново след като стартира и срещу Реал Мадрид.

Ювентус спечели 7 от последните си 8 срещи в ШЛ. Барселона вкара поне по 2 гола в 5 от последните си 6 мача в този турнир. На хартия това трябва да е един от най-чаканите двубои в сезона, но много специалисти смятат, че публиката ще претърпи разочарование заради представянията на отборите преди този мач. 

Прогноза: Ювентус - Барселона 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Роналд Куман)
 
Нето
   
Араухо
Ленгле
Дест
Алба
Бускетс
Йонг
Гризман
Педри
Фати
Меси
Мората
Рамзи
Кулушевски
Киеза
Рабио
Артур
Данило
Куадрадо
Бонучи
Демирал
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Барселона 1:1

  Сподели
271