Ман Юнайтед няма да победи Лайпциг


И. Ангелов

Ман Юнайтед няма да победи Лайпциг

Манчестър Юнайтед - РБ Лайпциг
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 28.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед донякъде изненада отново на гости в Париж когато победи с 2:1 след късен гол на Маркъс Рашфорд и перфектно изигран двубой в защита, като след това през уикенда тимът игра по-добре и от Челси в нулевото равенство с тима на Франк Лампард, където Играч на мача бе вратарят на "сините".

РБ Лайпциг се намира на върха в локалната Буднеслига и все още няма загуба в нито един от турнирите, в които участва този сезон. Юлиан Нагелсман продължава да защитава репутацията си на един от най-добрите млади треньори в спорта, като със сигурност той ще се цели в максимума на "Олд Трафорд", където Юнайтед няма победа този сезон.

Откъм състави, очаква се за Оле Гунар Солскяер в игра да се върне Антони Марсиал, който бе наказан за 3 мача във Висшата лига. Единсон Кавани дебютира и се включи като резерва в последния мач, което може да се случи и тук. Ерик Баили и Джеси Лингард са контузени за тима на домакините, а в заявката за ШЛ не участват Фил Джоунс, Маркос Рохо и Серхио Ромеро.

При германците Амаду Хайдара получи позитивен тест за коронавирус и ще отсъства. Лукас Клостерман е контузен, а под въпрос е Конрад Лаймер. Марсел Сабицер се върна от контузия и се появи като резерва за да спечели последната среща с Херта Берлин. Нагелсман даде почивка на редица свои титуляри в подготовката за този двубой.

Очаква се както в срещата с ПСЖ, Оле Гунар Солскяер да заложи на защитна линия от петима човека и да използва контрата в опит да достига до голове. Това сработи в последния случай на гости, като Юнайтед продължава да търси първа победа за сезона у дома.

В ШЛ от последните си 5 срещи на "Олд Трафорд" Юнайтед спечели само 1, при 1 равен и 4 загуби. Лайпциг загуби само 1 от последните си 9 мача в ШЛ (6 победи, 2 равни), вкарвайки средно по 1.5 гола в тези срещи.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - РБ Лайпциг 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лайпциг (Юлиан Нагелсман)
 
Гулачи
   
Орбан
Упамекано
Мукиеле
Халщенберг
Олмо
Кампл
Форсберг
Нкунку
Ангелино
Поулсен
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Телес
Фред
МакТоминей
Бисака
Магуайър
Линдельоф
Туанзебе
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Лайпциг 2:2

  Сподели
321