ПСЖ няма да има проблеми в Истанбул


И. Ангелов

ПСЖ няма да има проблеми в Истанбул

Истанбул Башакшехир - Пари Сен-Жермен
Стадион: Башакшехир Фатих Терим
Дата: 28.10.2020 г.
Час: 19:55 ч.

На старта в Шампионска лига Башакшекир загуби от РБ Лайпциг с 2:0 и това не беше неочаквано, но все пак турците се върнаха към победите с 5:1 над Анталияспор през уикенда. Това ще повиши увереността преди посрещането на един от най-класните отбори в Европа.

ПСЖ също отговори на загубата с 2:1 от Манчестър Юнайтед с 4:0 над Дижон в събота. Миналата година французите завършиха втори в Шампионска лига и няма да си позволят да си тръгнат с нещо друго освен три точки от Турция в този двубой.

Откъм състави, домакините все още не може да разчитат на Насър Шадли, Азубике Окечукву и Хасан Али Калдъръм. Бившият бек на Манчестър Юнайтед Рафаел стартира като десен халф срещу Лайпциг, но може да бъде заменен от Махмут Текдемир.

Томас Тухел не може да разчита на контузените Идриса Гай, Хуан Бернат и Тило Керер, като под въпрос са още Икарди, Паредес и Верати, които пропуснаха срещата през уикенда. Мбапе, Навас и Кимпембе бяха резерви в последния мач за да се съхрани енергията им за този двубой.

Башакшехир загуби последните си 3 мача в Шампионска лига и не вкара голове в тях. Класата в състава на гостите е много над тази на турския отбор, като не се очаква Неймар и компания да имат някакъв проблем.

Прогноза: Истанбул Башакшехир - Пари Сен-Жермен 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Томас Тухел)
 
Навас
   
Маркиньос
Кимпембе
Флоренци
Бакер
Ерера
Перейра
Рафиня
Мария
Мбапе
Неймар
Тюрюк
Кривели
Виска
Кавеци
Текдемир
Мбомбо
Топал
Кайсара
Епуреану
Шкъртел
   
Гюнок
 
Башакшехир (Окан Бюрюк)

Обоснована прогноза: Башакшехир - ПСЖ 0:3

  Сподели
336