Порто ще спре устрема на Олимпиакос


И. Ангелов

Порто ще спре устрема на Олимпиакос

Порто - Олимпиакос
Стадион: Ещадио до Драгао
Дата: 27.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Порто надви Гил Висенте с 1:0 през уикенда за да прекъсне поредицата от три срещи без успех. В миналата седмица първата среща от групите на Шампионска лига португалците загубиха очаквано от Манчестър Сити с 3:1 на своя стадион, но сега се очаква подобрение. 

Олимпиакос започна с победа над Марсилия пътя си в ШЛ, като след онази среща тимът почина цяла седмица заради отложената среща в локалната лига срещу ПАОК. Освен това здравето в тима е почти перфектно и липсва само 1 човек поради коронавирус и това е Мохамед Камара. Очаква се на терена да видим същите хора от победата над Марсилия.

При домакините Зайду Сануси бе изгонен през уикенда, но тук ще може да играе. Луис Диас е поставен под въпрос и ще премине късен преглед за да се определи дали ще може да започне в нападението на отбора. Контузени са Отавио, Мбайе и Маркано.

Срещу Ман Сити видяхме подредба с петима защитника от Порто, който вероятно ще излезе по-атакуващ тук. Олимпиакос обаче запази суха мрежа в последните 4 мача в ШЛ, поради което не трябва да се подценява.

Прогноза: Порто - Олимпиакос 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Олимпиакос (Педро Мартинс)
 
Са
   
Ба
Семедо
Рафиня
Холебас
Бучалакис
М'Вила
Ранделович
Масурас
Ел-Араби
Валбуена
Диас
Марега
Корона
Оливейра
Урибе
Виейра
Сануси
Манафа
Пепе
Сар
   
Марчесин
 
Порто (Серхио Консейсао)

Обоснована прогноза: Порто - Олимпиакос 0:0

  Сподели
136