Реал Мадрид ще победи в Гладбах


И. Ангелов

Реал Мадрид ще победи в Гладбах

Борусия Мьонхенгладбах - Реал Мадрид
Стадион: Борусия-Парк
Дата: 27.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Борусия бе близо до изненада срещу Интер в първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига, но късен гол на Ромелу Лукаку доведе до равенството, което обаче все пак поставя германците с 1 точка над последния в групата - Реал Мадрид. Този сезон в двете домакински срещи в локалната Бундеслига обаче Борусия няма победа и тимът на Зинедин Зидан не е перфектен противник да се търси това.

Реал Мадрид бе изненадан от добрата игра на младата постройка на Шахтьор Донецк на старта, като испанците допоуснаха 3 гола преди трудно да върнат 2. Самочувствието обаче бе възвърнато бързо след като през уикенда "белия балет" спечели Ел Класико с Барселона с 3:1.

Откъм състави, при домакините ще липсват поради травми Андреас Поулсен, Денис Закариа и Лазло Бенес. Валентино Лазаро търси подобряване на състоянието си за да е готов за титуляр, а под въпрос е и Мамаду Дукуре.

Зинедин Зидан продължава да има проблеми в защитата с контузиите на Начо, Дани Карвахал и Алваро Одриосола за десния бек. Там може по необходимост да застане Лукас Вазкес. Мартин Одегор и Мариано също са с травми, а за първи път от дълго време Еден Азар ще пътува с групата. Зидан подцени Шахтьор и остави Бензема, Кроос и Винисиус резерви, но този път се очаква да заложи на най-силното.

Реал Мадрид загуби последните си 3 мача в Шампионска лига. В тях тимът допусна и поне по 2 гола. 

Борусия има само 1 победа над испански отбори в състезания на УЕФА, при 1 равен и 2 загуби.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Варан
Рамос
Вазкес
Менди
Модрич
Касемиро
Кроос
Винисиус
Бензема
Асенсио
Плеа
Тюрам
Щиндл
Хофман
Нойхаус
Крамер
Бенсебаини
Лайнер
Елведи
Гинтер
   
Зомер
 
Борусия (Марко Розе)

Обоснована прогноза: Борусия - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
298