Барса без проблеми с петица над Ференцварош (видео)


И. Ангелов

Барса без проблеми с петица над Ференцварош (видео)

Барселона прие Ференцварош в срещата от първия кръг на седма група на Шампионска лига. Днес на "Камп Ноу" домакините спечелиха уверено с 5:1 и оглавиха групата след по-малката победа с 2:0 от Ювентус над Динамо Киев по-рано.

В 27-ата минута днес Меси откри резултата от дузпа, която сам си спечели срещу Ковачевич за 1:0. В 42-ата минута Ансу Фати оформи 2:0 когато бе изведен в наказателното поле на противника с балонна топка от Де Йонг и завърши от воле.

В 52-ата минута Коутиньо вкара за 3:0 след една атака с много подавания, в края на която Фати предостави удобна топка за бразилеца с пета. В 68-ата минута нещата станаха малко по-интересни когато Жерар Пике бе изгонен директно за едно влизане в наказателното поле за дузпа за гостите. От бялата точка Каратин вкара за 3:1.

Въпреки численото предимство обаче гостите останах по-слаби на терена. Така в 82-ата минута Осман Дембеле напредна от дясно и пусна ниска топка към дузпата, а Педри вкара за 4:1. В 89-ата минута пък Меси асистира за Дембеле за крайното 5:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
140