Неймар: Меси и Роналдо не са от тази планета


И. Ангелов

Неймар: Меси и Роналдо не са от тази планета

Нападателят на Пари Сен Жермен - Неймар, сподели мнението си, че спечелване на Шампионска лига ще подобри шансовете му за спечелване на Златната топка, но бразилецът все пак обяви, че трябва да се бори с Лео Меси и Кристиано Роналдо за приза, а те "не са от тази планета".

"Разбира се, че Меси и Роналдо доминираха спечелването на Златната топка защото през последните 10 години те не са от тази планета. Ще е голяма чест да спечеля. Но всичко идва от това какво постигаш на терена и какво помагаш клубът ти да спечели - така че над това съм концентриран. Всичко останало ще се нареди ако е писано.

"Спечелването на Шампионска лига е специално, зная това. Но за да успеем с ПСЖ ще е да направим история - и аз точно това дойдох да правя. Полуфиналите бяха добро представяне, но никой не си спомня кой печели полуфинали. Това вече е в миналото.

"Байерн ще се покаже като много голям тест и ще сме готови. Те имат много добри играчи, но ние също сме на високо ниво и аз чувствам, че съм в най-добра форма откакто играя в Париж. Тук искаме да сме. Собствениците имат голям проект и част от него е да сме най-добрите в Европа. Не сме били по-близо от това, но трябва да останем концентрирани."

28-годишният Неймар вкара 19 гола и асистира 12 пъти в 26 мача този сезон.

  Сподели
133