Ловрен разказа как е отмъстил на Рамос


Н. Гавазов

Ловрен разказа как е отмъстил на Рамос

Бившият защитник на Ливърпул Деян Ловрен разкри как е отмъстил на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос за травмата на Мохамед Салах във финала на Шампионска лига 2018.

Този паметен ден ще бъде запомнен от феновете с контузията на Салах, безспорно най-добрият играч от отбора на Юрген Клоп през сезон 2017/18.

Ливърпул притисна съперника си от самото начало на срещата и създаде няколко положения за гол по време на мача на стадион "Олимпийски" в Киев. По всичко изглеждаше, че е въпрос на време "червените" да открият резултата, но нечистата игра на Рамос преобърна ситуацията. Ливърпул загуби звездата си, а с това претърпя и поражение от Реал Мадрид, което бе прието много болезнено от почитателите на мърсисайдци.

През ноември 2018 г. Рамос и Ловрен отново прекосиха пътищата си, когато Испания игра с Хърватия в Лигата на нациите. По време на тази среща Деян не пропусна възможността да отмъсти на коварния испанец за своя приятел.

"Вярно ли е, че умишлено сритах Рамос, защото той нарани Салах? Да, това може да е така.

Лука Модрич се опита да освободи напрежението между мен и Рамос, когато играхме срещу Испания с хърватския национален отбор. Нарочно го ударих с лакти и казах, че сега сме квит.

Уважавам Рамос като играч и за това, което прави за отбора си. Той спечели куп трофеи, но от друга страна, не ми харесва заради начина, по който се държи понякога, опитвайки се да нарани други играчи.

Не искам да давам повод за гръмки заглавия, но мисля, че Рамос умишлено контузи  приятеля ми, така че бе време да се отплатя за това, което направи.

Преди контузията на Салах играхме много по-добре от Реал Мадрид на финала в Шампионска лига. Напускането му стана голям удар за нас и след това противникът започна да доминира в играта", заяви Ловрен, който по-рано през лятото премина в руския Зенит.

  Сподели
229