Гюндоган: И без Агуеро ще бием Мадрид


И. Ангелов

Гюндоган: И без Агуеро ще бием Мадрид

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган смята, че дори без контузения нападател Серхио Агуеро, "гражданите" имат достатъчно класа за да отстранят Реал Мадрид от Шампионска лига. Агуеро не е играл от 22-ри юни когато получи травма в победата над Бърнли с 5:0, след което нападателят оперира коляното си. В момента аржентинецът тренира леко във фитнеса на отбора и не е подновил тренировки с отбора.

През февруари в първия кръг от осминафиналите Сити победи Реал на "Сантиаго Бернабеу" с 2:1. На 7-ми август двата тима ще проведат втория кръг в битката за четвъртфиналите.

"Определено е разочароващо, че Серхио няма да играе. Ние му пожелаваме бързо оздравяване и дано се върне възможно най-скоро, защото той е много важен играч за нас.

"Трябва да се справяме с контузените, както направихме този сезон с Лапорте когато липсваше. Сега трябва да се справим със ситуацията на Серхио. Аз съм сигурен, че ще успеем да направим това. Другите играчи ще трябва да поемат отговорност. Имаме Габи, който е изумителен играч, но имаме и други хора, които могат да са фалшива деветка.

"Сигурен съм, че ще се справим и без него, но ще липсва."

  Сподели
203