Гуардиола предупреди играчите си за Реал Мадрид


И. Ангелов

Гуардиола предупреди играчите си за Реал Мадрид

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола обяви, че не трябва да си гений за да видиш, че отборът му трябва да се подобри ако иска да изхвърли Реал Мадрид от Шампионска лига. Сити получи решения от Арбитражния съд по спорта, което отмени двугодишното наказание на тима да участва в европейските турнири. Вчера тимът отпадна от ФА Къп след загуба от Арсенал с 2:0 и до края на кампанията може да участва само в Шампионска лига. В първия осминафинал с Реал Мадрид Сити спечели с 2:1, а вторият кръг на "Етихад" ще се играе на 7-ми август.

Реал Мадрид спечели 10 от 10-те си срещи след подновяването на кампанията и спечели испанската Ла Лига. Сити загуби от Челси и Саутхемптън преди Арсенал, и натрупа 9 загуби във Висшата лига за сезона.

"Аз не трябва да казвам на играчите. Те го знаят и усещат. Ние знаем стандартите, които трябва да гоним в тази фаза на сезона, в тези турнири. Може би се учим, може би не. Ще видим. Последният мач с Борнемут не беше добър и днес първото полувреме не беше добро. Затруднявахме се да играем на ниво.

"Не направихме добро представяне. Можем да губим. Съжалението ми е, че не играхме в първото полувреме, както го направихме във второто. Понякога това се случва. Имахме невероятна поредица резултати, но винаги можеш да загубиш. Начинът, по който загубихме, особено с това първо полувреме, ни натъжава."

  Сподели
128