Анчелоти: Челси ще преоткрие себе си срещу Олимпик


Н. Гавазов

Анчелоти: Челси ще преоткрие себе си срещу Олимпик

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти е убеден, че неговият отбор ще преоткрие себе си и ще излезе отново на победния път в днешния двубой срещу френския гранд Марсилия. Както е известно, двата тима се изправят един срещу друг на "Стад Велодром" в среща от 6 кръг на груповата фаза на Шампионската лига, като мачът няма абсолютно никакво значение за лондончани, тъй като те отдавна завършиха като лидери в своята група.

Италианският специалист смята, че последните негативни резултати във Висшата лига на Англия няма да се отразят върху играта на футболистите му и те ще покажат най-доброто от себе си.

"Опитваме се да намерим най-правилния начин да се измъкнем от този неприятен и тежък момент за нас. Надявам се да направим това нещо срещу Олимпик. Резултатът от този мач няма никакво значение, важно е представянето ни. наистина се надявам, че ще преоткрием себе си в този двубой. Трябва по най-бързия начин да започнем да играем нашия футбол, защото това е изключително важно нещо. Вече разговарях с играчите, надявам се срещу Марсилия да успеем да постигнем искания ефект", заяви на пресконференция преди срещата Анчелоти.

 

  Сподели
104