Тотнъм ще спечели визитата си на Твенте и ще спечели Група A


А. Павлов

Тотнъм ще спечели визитата си на Твенте и ще спечели Група A

Твенте - Тотнъм
Стадион: "Де Гролш Весте", Еншеде
Дата: 07.12.2010 г.
Час: 21:45
Съдия: Карлос Веласко Карбайо (Испания)

Тотнъм гостува на Твенте в последния си двубой от Група A в тазгодишното издание на Шампионската лига. Преди изиграването на срещата шпорите са на първо място в таблицата на групата, след като спечелиха десет точки в пет мача. Холандският шампион пък е на трета позиция, като предсрочно си осигури участие в Лига Европа. След края на този двубой ще стане ясно дали Тотнъм или европейският първенец Интер ще спечели Група A. Нерадзурите срещат Вердер.

Наистина ще бъде твърде интересно кой отбор ще съумее да завърши на първо място в тази група. Шпорите и миланци си разделиха по един успех. Интер победи в първия мач с 4:3, а във втория отстъпи с 3:1. Без съмнение обаче лондончани се намират в по-добра форма отколкото своя конкурент за първата позиция.

Този факт би могъл да се окаже решаващ за победата над Твенте. Хората на Хари Реднап направиха това вече веднъж. Те сломиха холандския тим с 4:1 в първия двубой, който изиграха помежду си.

Шпорите записаха успех и в последния си двубой от Група A, биейки бременци с 3:0. От своя страна, Твенте отстъпи с 1:0 на Интер.

Що се касае до представянето в първенството, и двата утрешни опонента играят силно дотук през кампанията. Тотнъм е пети във временното подреждане на Висшата лига, а Твенте е на второ място в таблицата на Ередивизи, като има същия брой точки колкото първия ПСВ, но е с по-лоша голова разлика.

Сигурен съм, че ни очаква един приятен за гледане мач. Както домакините, така и гостите играят отворен футбол. Фаворит в срещата е Тотнъм, който с оръжия като Лука Модрич, Питър Крауч и Джърмейн Дефоу може да се справи със съпротивата и на най-добрите отбори в Европа. Затуй спокойно може да заложите за успех на шпорите, които с евентуалното спечелване на три пункта ще спечелят битката с нерадзурите за първата позиция в групата.

Последни пет изиграни срещи:

Твенте:

13 ноември НАК - Твенте 2:1 (Ередивизи)
20 ноември Твенте - АЗ 1:2 (Ередивизи)
24 ноември Интер - Твенте 1:0 (Шампионска лига)
27 ноември НЕК - Твенте 2:4 (Ередивизи)
04 декември Твенте - Де Граафшап 2:0 (Ередивизи)

Тотнъм:

13 ноември Тотнъм - Блекбърн 4:2 (Висша лига)
20 ноември Арсенал - Тотнъм 2:3 (Висша лига)
24 ноември Тотнъм - Вердер 3:0 (Шампионска лига)
28 ноември Тотнъм - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
04 декември Бирмингам - Тотнъм 1:1 (Висша лига)

 

Досегашни срещи:

Твенте - Тотнъм

Един мач
Нула победи за Твенте
Нула равенства
Една победа за Тотнъм
Голова разлика: 4:1 за Тотнъм

 

Коефициенти от bet365:

Твенте - 3.10
Равен - 3.40
Тотнъм - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
114