Бердиев: Надяваме се Аллах да помогне


Н. Гавазов

Бердиев: Надяваме се Аллах да помогне

Наставникът на Рубин Курбан Бердиев бе изключително радостен и за първи път словоохотлив след победата на неговия отбор над Копенхаген с 1:0 в мач от 5 кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Според специалистът, класирането на тима за следващия етап на турнира ще бъде много трудно, но не и невъзможно.

„Аз съм удовлетворен от играта и от себераздаването на играчите ми. Победихме заслужено и аз съм доволен от резултата. Копенхаген е много организиран отбор. Трябваха ни много усилия, за да преодоляваме неговите футболисти. Ако трябва да сравнявам играта с първия мач срещу тях, мога да кажа, че сега бяхме много по-организирани и атакувахме по-добре, но там нямахме такива проблеми в отбрана, както сега. Общо взето двата мача са равни", цитира Sports.ru думите на Бердиев.


„Що се отнася за класирането ни за следващия етап на турнира, то всичко ще е според волята на Аллах. Не мисля, че ние може да удивим с нещо Барселона, поради това не се и притесняваме да тренираме за мача в Испания. Надяваме се на Аллах и на себе си", завършва специалистът.

 

  Сподели
80