Тотнъм ще стигне директните елиминации с успех над Вердер


Т. Михайлов

Тотнъм ще стигне директните елиминации с успех над Вердер

Тотнъм - Вердер
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 24.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Олегарио Бенкуеренса (Португалия)


Тотнъм има нужда от три точки, за да гарантира участието си във фазата на директните елиминации на Шампионската лига в дебютния си сезон. “Шпорите” посрещат последния в групата Вердер на “Уайт Харт Лейн” в среща, която ще покаже доколко тимът е израснал за големи успехи.

До този момент в Шампионската лига Тотнъм има 7 точки, като 6 от тях бяха спечелени в предишните два мача на тима в Лондон. При това победите бяха постигнати доста впечатляващо – 4:1 над холандския шампион Твенте и 3:1 над европейския Интер. Най-паметна ще остане загубата на “шпорите” в Милано с 3:4, където с човек по-малко англичаните бяха на косъм да стигнат до феноменален обрат. В тима на Хари Реднап настроението е прекрасно след победата с 3:2 над градския съперник Арсенал на “Емирейтс”.

Вердер е на обратния полюс. Представянето на германците в най-престижния турнир в Европа не е задоволително, макар че шансовете им за класиране не са изчезнали. Те обаче са илюзорни и минават през две победи над Тотнъм и Интер и на щастливо развитие в другите срещи като и головете ще са от значение. Много е лошо представянето на “бременските музиканти” и в Бундеслигата. Там те нямат победа вече 4 кръга като в последния бяха размазани от Шалке с 4:0.

Джърмейн Дефоу се завърна след контузия в мача срещу Арсенал, влизайки като смяна на Роман Павлюченко. Сега английсият национал може да е титуляр. Ледли Кинг и Майкъл Доусън са с контузии. Други проблеми пред Хари Реднап няма.

При Томас Шааф положението е доста по-сложно. Михаел Силвестър, Марко Арнаутович, Уесли, Клаудио Писаро, Клеменс Фритц, Налдо и Боровски са с различни контузии. Арнаутович може и да се възстанови за двубоя.

Напрежението определено ще е върху англичаните, които са изправени пред историческо постижение. Немците ще играят доста по-освободено, нямайки какво да губят. Това е единственият аргумент, който може да накара залагащия да не заложи на твърда единица. Като цяло обаче представянето на Тотнъм през сезона е много по-впечатляващо и логиката подсказва, че те ще спечелят този решителен сблъсък.

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

02 ноември Тотнъм - Интер 3:1 (Шампионска лига)
06 ноември Болтън - Тотнъм 4:2 (Висша лига)
09 ноември Тотнъм - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
13 ноември Тотнъм - Блекбърн 4:2 (Висша лига)
20 ноември Арсенал - Тотнъм 2:3 (Висша лига)

Вердер:

30 октомври Вердер - Нюрнберг 2:3 (Бундеслига)
02 ноември Вердер - Твенте 0:2 (Шампионска лига)
07 ноември Щутгарт - Вердер 6:0 (Бундеслига)
13 ноември Вердер - Айнтрахт 0:0 (Бундеслига)
20 ноември Шалке 04 - Вердер 4:0 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Вердер

1 мач
0 победи за Тотнъм
1 равенство
0 победи за Вердер
Голова Разлика: 2:2


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.44
Равен - 4.75
Вердер - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156