Роналдо бие за Юве, Атлетико втори


И. Ангелов

Роналдо бие за Юве, Атлетико втори

Байер Леверкузен прие Ювентус в срещата от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига. В четвърта група днес Юве спечели с 2:0 на "Бай Арена" и продължава с 16 точки на първото място, втори е Атлетико Мадрид с 10 точки след победата си над Локомотив Москва, Байер е трети с 6 т., а Локомотив има 3 т.

Първият гол в срещата на "Бай Арена" днес дойде в 75-ата минута, когато резервата Дибала се включи от ляво и подаде перфектно успоредно подаване, което постави Роналдо сам срещу празната врата и той не пропусна за 1:0. Второто попадение отново бе дело на Дибала, но този път той намери Игуаин в 92-ата минута на дъгата и нападателят стреля добре за 2:0.

 

Междувременно Локомотив Москва посрещна Атлетико Мадрид, който започна агресивно срещата и още във 2-ата минута получи шанс да изпълнява дузпа. Киеран Трипиер обаче нацели гредата от бялата точка и резултатът не се промени.

В 17-ата минута отново при дузпа, Жоао Феликс вкара гол след дълга поредица суша. Тук нарушението бе за игра с ръка, докато при първата ситуация вратарят повали нападател на гостите за нарушението. 

В 54-ата минута крайното 2:0 оформи Фелипе, който вкара след центриране на Коке от дясно и удар от воле.

 

  Сподели
176