Браво провали Ман Сити


И. Ангелов

Браво провали Ман Сити

Манчестър Сити гостуваше на Аталанта в срещата от четвъртия кръг на Шампионска лига. На "Джузепе Меаца" днес срещата между двата тима завърши при 1:1. В другата среща от групата Динамо Загреб и Шахтьор завършиха 3:3. По този начин Сити остава с 10 т. на върха в трета група, следван от Динамо с 5, Шахтьор също има 5, а Аталанта има 1 т.

Рахим Стърлинг откри резултата за Манчестър Сити днес след красива атака на тима, в края на която Жезус пусна топката с пета на пътя на англичанина в полето и той стреля за 1:0. В 43-ата минута Стърлинг спечели дузпа когато при негов изпълнен свободен удар топката срещна ръката на защитник. Габриел Жезус обаче не нацели вратата от бялата точка.

На почивката вратарят на "гражданите" Едерсон бе заменен от Клаудио Браво. Браво допусна изравнителен гол само 3 минути след подновяването на играта когато Гомез центрира отлично за Пасалич и той стреля силно с глава за 1:1.

В 81-ата минута пък Браво бе и изгонен директно когато спря Иличич да излезе на голова позиция. Така след няколко странни минути в игра се появи Кайл Уокър, който да облече вратарския екип. При дадено 7 минути продължение Аталанта така и не успя да вкара на бранителя, въпреки включването и на Муриел в игра в 92-ата минута.

  Сподели
141