Ювентус съкруши Локомотив в края


И. Ангелов

Ювентус съкруши Локомотив в края

Локомотив Москва прие Ювентус в срещата от четвъртия кръг на Шампионска лига. Днес на "РЗД Арена" домакините изостанаха рано в резултата, но се върнаха бързо до 1:1 след голове от Рамзи и Миранчук за двете страни. В 93-ата минута Коста реши срещата за 2:1. С този резултат преди срещата на Атлетико Мадрид и Байер Леверкузен, Юве води с 10 т., Атлетико има 7, Локомотив - 3, Байер - 0 т.

В 4-ата минута Кристиано Роналдо получи шанс да изпълни пряк-свободен удар от труден ъгъл. Той стреля опасно към вратата и топката тупна пред вратаря, той я улови и я изпусна между краката си в посока гол-линията. Там преди да се завърти Рамзи довкара кълбото за 1:0.

В 12-ата минута обаче домакините изравниха чрез Миранчук, който бе намерен от високо центриране, стреля с глава в гредата, топката се върна при него отново за нов удар и 1:1.

Цялата среща се разви при този резултат до 93-ата минута, когато Дъглас Коста бе намерен в наказателното поле между трима, но си намери място да стреля през краката на вратаря за 2:1.

  Сподели
126