Юнайтед ще постигне рутинна победа в Бурса


Т. Михайлов

Юнайтед ще постигне рутинна победа в Бурса

Бурсаспор - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Ататюрк", Бурса
Дата: 02.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Волфганг Щарк (Германия)


Манчестър Юнайтед гостува на турския шампион Бурсаспор в мач от четвъртия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. “Червените дяволи” са близо до участие в следващата фаза, докато шансовете на “крокодилите” за нещо повече от третата позиция са илюзорни.

Юнайтед започна с неочаквано равенство у дома срещу Глазгоу Рейнджърс, след което записа два успеха с по 1:0 над Валенсия и Бурса и зае първата позиция във временното класиране. Любопитно е, че Сър Алекс залага на доста резерви в най-престижния турнир на Стария континент, но за шотландеца изненадващите ходове са характерни. В последния кръг на Висшата лига Юнайтед победи с 2:0 Тотнъм и замина с добро самочувствие за Турция.

Бурсаспор е с три загуби в първия си сезон в Шампионската лига като само победа ще запази шансовете на тима за участие в следващата фаза. На този етап недостижимо изглежда и третото място, което дава право на участие в Лига Европа. Засега на него се намира Валенсия, като испанците имат 4 точки. В турската Сюперлиг “крокодилите” са лидер на точка пред Трабзон като нямат загуба в 10 кръга. В петък Иванков и компания направиха 1:1 с колоса Фенербахче.

Али Тандоан, Милан Стеланов и Федерико Инсуа имат леки контузии, но се очаква да започнат като титуляри за домакините. Те ще заложат на схема 4-5-1 като в атака ще действа Йълдъръм.

Сър Алекс има повече проблеми като твърдо аут са Уейн Рууни, Майкъл Оуен, Райън Гигс и Антонио Валенсия. Този път в състава на “червените дяволи” вероятно ще видим повече от титулярите, тъй като трите точки ще гарантират участие на тима в следващата фаза.

Манчестър Юнайтед знае как се печелят най-важните битки и едва ли ще има проблеми на “Ататюрк” в Бурса. Все пак “крокодилите” ще опитат да защитат честта си, а и на “Олд Трафорд” се видя, че те не са безобидни. Победата за англичаните ще бъде измъчена, но достатъчна да ги доближи максимално до фазата на директните елиминации.

Последни 5 изиграни срещи:

Бурсаспор:

03 октомври Истанбул ББ - Бурсаспор 0:0 (Суперлига)
15 октомври Бурсаспор - Карабюкспор 2:2 (Суперлига)
20 октомври Манчестър Юнайтед - Бурсаспор 1:0 (Шампионска лига)
24 октомври Анкарагюджю - Бурсаспор 1:5 (Суперлига)
29 октомври Бурсаспор - Фенербахче 1:1 (Суперлига)

Манчестър Юнайтед:

16 октомври Манчестър Юнайтед - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
20 октомври Манчестър Юнайтед - Бурсаспор 1:0 (Шампионска лига)
24 октомври Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
26 октомври Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 3:2 (Карлинг Къп)
30 октомври Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Бурсаспор - Манчестър Юнайтед

1 мач
0 победи за Бурсаспор
0 равенства
1 победа за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 1:0 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Бурсаспор - 4.75
Равен - 3.75
Манчестър Юнайтед - 1.72

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
175