Динамо взе точка в Донецк (видео)


И. Ангелов

Динамо взе точка в Донецк (видео)

Шахтьор Донецк прие Динамо Загреб в срещата от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес на стадион "Металист" домакините поведоха, допуснаха изравняване, губеха и се върнаха в крайна сметка до 2:2 в интересен двубой. След края на срещата в трета група лидер остава Манчестър Сити с 6 точки преди срещата си с Аталанта по-късно днес, Динамо и Шахтьор имат по 4 точки, а италианците нямат актив.

В 16-ата минута днес Марлос намери Коноплянка в наказателното поле, той овладя през защитник и от труден ъгъл вкара за 1:0 за домакините. В 25-ата минута гостите изравниха когато Орсич от ляво центрира за Олмо и нападателят завърши от близо. При подаването обаче останаха съмнения за засада.

В 60-ата минута гостите поведоха чрез гол на Орсич от дузпа, отсъдена при странни обстоятелства когато преди подаване от корнер вратарят на домакините повали играч на противника в полето - 2:1.

В 75-ата минута Додо вкара красив гол, когато Алан разцепи отбраната с изключително извеждащо подаване, нападателят овладя и премина през вратаря преди да стреля за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
144