Юве и Атлетико с победи в Група Д (видео)


И. Ангелов

Юве и Атлетико с победи в Група Д (видео)

Ювентус прие Байер Леверкузен днес в срещата от втория кръг на Шампионска лига. Днес на "Алианц Стейдиъм" домакините спечелиха с 3:0 и оглавиха група Д с 4 точки, колкото има и втория Атлетико Мадрид. Испанците спечелиха на гости на Локомотив Москва днес с 2:0 и така руснаците остават с 3 точки, а Леверкузен е последен с 0 т.

В 17-ата минута Ювентус излезе напред срещу Байер чрез Игуаин, който пласира топката перфектно в ъгъла на вратата за 1:0. Във второто полувреме Бернардески оформи 2:0 в 61-ата минута след като Игуаин опита да намери Роналдо в полето, но той остави топката за крилото за добър удар.

Роналдо вкара гола си в 88-ата минута за крайното 3:0 когато Дибала го намери през краката на защитник, а португалецът стреля през краката на вратаря.

Междувременно Атлетико Мадрид спечели на гости на Локомотив Москва с два гола във второто полувреме. В 48-ата минута Феликс откри през Гилерме с добавка след отразен негов удар, а Партей 10 минути след това направи резултата 2:0 след подаване на Диего Коста, което го остави на чиста позиция.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
120