Байерн вкара 7 на Тотнъм, Гнабри с четири (видео)


И. Ангелов

Байерн вкара 7 на Тотнъм, Гнабри с четири (видео)

Тотнъм прие Байерн Мюнхен в срещата от втория кръг на Шампионска лига. Днес на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" гостите спечелиха със 7:2 и застанаха на първо място с 6 точки в група Б. В другата среща от групата Олимпиакос загуби с 3:1 на гости на Цървена Звезда, с което гърците застанаха трети с 1 точка заедно с Тотнъм, докато Звезда е втора с 3 т.

В 12-ата минута в Лондон резултатът бе открит от Сон за Тотнъм, когато Сисоко изведе нападателя в наказателното поле за добър удар в далечния ъгъл на вратата и 1:0. Само 3 минути обаче трябваха на Джошуа Кимих да изравни с добър удар от дъгата за 1:1.

В 45-ата минута Левандовски вкара красив гол със завъртане от дъгата за 2:1 и направи обрат в срещата за гостите. Във втората част Байерн продължи с 3:1 от Гнабри, който в 53-ата минута прекоси почти цялата половина на домакините и вкара.

2 минути след това отново Гнабри резализира с нисък удар под ъгъл за 4:1. 4:2 направи Кейн с перфектна дузпа в 61-ата минута, а Гнабри оформи хетрика си в 83-ата за 5:2. 4 минути след това Левандовски вкара отново за 6:2, а крахът бе пълен когато в 89-ата минута резултатът стана 7:2 за Байерн, а Гнабри вкара 4-тия си гол.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
219