Конте: Интер трябва да е готов за Барса и Ювентус


И. Ангелов

Конте: Интер трябва да е готов за Барса и Ювентус

Старши-треньорът на Интер Антонио Конте поиска от своите играчи да поддържат интензитета на представянията си от Серия А и за важните срещи с Барселона и Ювентус, които предстоят. Момчетата на Конте постигнаха шеста поредна победа в лигата след вчерашната победа над Сампдория с 3:1. В срещата много събития се завъртяха около Алексис Санчес, който играе под наем от Манчестър Юнайтед. Чилиецът вкара първия гол за тима, а след това беше изгонен за два жълти картона. Интер се намира на две точки над Ювентус в лигата след перфектния старт, а през уикенда именно тези два отбора се срещат на "Сан Сиро":

"Трябва да възстановим енергията си и да можем да направим интензивен мач с Барса. Няма нужда аз да ви говоря за качеството на противниците. Ако искаш да затрудниш Барселона, трябва да играеш интензивно, но същевременно трябва да ги ограничиш за да не могат да играят, иначе имаш проблем.

"Трябва да си добър в дриблирането и в изграждането. Това начало в лигата е резултат от много работа и много желание от страна на играчите."

Интер печели първите 6 кръга от Серия А за втори път в историята си след сезон 1966/67 г. С още две победи Конте ще прескочи легендарния треньор от онзи период Еленио Ерера. 

Преди тази възможност обаче Интер играе в Барселона в Шампионска лига.

  Сподели
236