Твенте и Вердер ще направят самоубийствен хикс


Т. Михайлов

Твенте и Вердер ще направят самоубийствен хикс

Твенте - Вердер
Стадион: "Де Гролш Весте", Еншаде
Дата: 20.10.2010
Час: 21:45
Съдия: Клаус Бо Ларсен (Дания)


Твенте посреща Вердер в трети двубой за двата тима в Група А на Шампионската лига. Единствено головата разлика разделя съперниците, които са трети и четвърти с по 1 точка. Холандците са вкарали един гол повече.

Твенте започна много добре в дебютния си сезон в най-престижния турнир на Европа, правейки 2:2 с шампиона Интер. Последва обаче катастрофална загуба с 1:4 срещу Тотнъм на “Уайт Харт Лейн” като “шпорите” получиха три дузпи в този мач и едната бе спасена от Николай Михайлов. В Ередивизи Твенте е трети на 2 точки от лидера ПСВ като все още няма загуба. В последния кръг “червените” записаха първа победа от 8 години над Фейенорд в Ротердам. Единствения гол в този мач вкара Дани Ландзаат.

Вердер също е в лоша позиция за атакуване на първите две места в групата, тъй като започна с 2:2 срещу Тотнъм на “Везерщадион”, а след това бе разгромен от Интер с 4:0 на “Джузепе Меаца”. В Бундеслигата нещата не са по-добри за “бременските музиканти”, които имат 11 точки след 8 мача и заемат 11-та позиция. В последния кръг Вердер победи Фрайбург с 2:1 като определено подобрява формата си с течение на времето.

Твенте има 13 мача срещу германски съперници, в които е записал едва две победи. Те обаче дойдоха в последните два двубоя на холандците срещу клубове от Бундеслигата. В псоледните си 6 гостувания в Ниската земя Вердер има 5 загуби и равен.

Марк Янко и Тео Янсен пропуснаха европейските квалификации поради контузии, но това не им попречи да вземат участие в мача с Фейенорд. Дуайт Тиендали се завърна след 4 седмично отсъствие. Емир Байрами и Барт Буйсе са аут поради травми.

Даниел Янсен се контузи в мача си от квалификациите за Евро 2012 с Дания и бе сред резервите срещу Фрайбург. Клаудио Писаро, Торстен Фрингс и Клеменс Фритц се завърнаха в игра след травми. Тим Боровски и Налдо ще липсват на Томас Шааф в Еншаде.

Твенте е лек фаворит поради лошата статистика на Вердер в последните му визити в Холандия. Мачът обаче си остава непредвидим като и двата тима правят доста резултатни срещи напоследък. Най-добрият залог би било голово равенство, което ще бъде оценено и с подобаващ коефициент от букмейкърите.

Последни 5 изиграни срещи:


Твенте:

22 септември Капел - Твенте 1:4 (Купа на Холандия)
25 септември Твенте - Аякс 2:2 (Ередивизие)
29 септември Тотнъм - Твенте 4:1 (Шампионска лига)
03 октомври Твенте - Грьонинген 4:2 (Ередивизие)
16 октомври Фейенорд - Твенте 0:1 (Ередивизие)

Вердер:

21 септември Хановер 96 - Вердер 4:1 (Бундеслига)
25 септември Вердер - Хамбургер 3:2 (Бундеслига)
29 септември Интер - Вердер 4:0 (Шампионска лига)
03 октомври Байер Леверкузен - Вердер 2:2 (Бундеслига)
16 октомври Вердер - Фрайбург 2:1 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Твенте - Вердер

2 мача
1 победа за Твенте
0 равенства
1 победа за Вердер
Голова Разлика: 4:2 за Вердер


Коефициенти от bet365:
Твенте - 2.30
Равен - 3.50
Вердер - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
142