Интер е твърде силен за Тотнъм


Т. Михайлов

Интер е твърде силен за Тотнъм

ИнтерТотнъм
Стадион: "Джузепе Миаца", Милано
Дата: 20.10.2010
Час: 21:45
Съдия: Дамир Скомина (Словения)


Европейският шампион Интер посреща дебютанта в Шампионската лига Тотнъм в мача за първото място в Група А. Двата съперника са лидери с по 4 точки, следвани от Вердер и Твенте, които имат по 1.

Рафа Бенитес стартира сравнително добре с Интер, макар да загуби два важни мача – този срещу Атлетико Мадрид във финала за Суперкупата и дербито с Рома, в момент, в който “вълците” бяха в ужасна серия и “нерадзурите” можеха да ги довършат. В Шампионската лига Интер започна с равенство 2:2 с Твенте, след което опука Вердер с 4:0. Самуел Ето’о е в добра форма, което се потвърди и в последния кръг, когато камерунецът вкара за 1:0 над Каляри.

Тотнъм започна много добре, макар да участва за пръв път в най-престижния турнир на Стария континент. След 2:2 срещу Вердер в Германия “шпорите” победиха с 4:1 Твенте на “Уайт Харт Лейн” и вече мечтаят за следващата фаза. Разбира се мачовете с Интер ще покажат реалните възможности на лондончани, които са 5-ти във Висшата лига с 14 точки, колкото имат третият и четвъртият Арсенал и Манчестър Юнайтед. В
последния кръг Тотнъм надигра Фулъм с 2:1.
Диего Милито, Естебан Камбиасо, Мансини и Макдоналд Марига със сигурност пропускат мача за домакините. Тиаго Мота и Джонатан Биабиани са под въпрос, тъй като получиха леки травми срещу Каляри.

Рафаел ван дер Ваарт е наказан за Тотнъм. Ледли Кинг напусна с контузия през първата част срещу Фулъм. С по-тежки травми са Джърмейн Дефоу и Майкъл Доусън. Кабул вероятно ще се завърне в отбраната.

Рафа Бенитес е познавач на английския футбол, след като изкара 6 години на Острова. Този мач не би трябвало да затрудни европейския шампион, макар че Тотнъм не е слаб отбор и ще покаже качествена игра. “Джузепе Меаца” обаче е тежък терен дори за колоси като Барселона и Челси.

Последни 5 изиграни срещи:


Интер:

22 септември Интер - Бари 4:0 (Серия А)
25 септември Рома - Интер 1:0 (Серия А)
29 септември Интер - Вердер 4:0 (Шампионска лига)
03 октомври Интер - Ювентус 0:0 (Серия А)
17 октомври Каляри - Интер 0:1 (Серия А)

Тотнъм:

21 септември Тотнъм - Арсенал 1:4 сл. прод. (Карлинг Къп)
25 септември Уест Хем - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
29 септември Тотнъм - Твенте 4:1 (Шампионска лига)
02 октомври Тотнъм - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
16 октомври Фулъм - Тотнъм 1:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Интер - Тотнъм
1 мач
0 победи за Интер
0 равенства
1 победа за Тотнъм
Голова Разлика: 2:1 за Тотнъм

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.70
Равен - 3.75
Тотнъм - 5.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
178