Клоп: Групите в Шампионска лига ще са невероятни


Н. Гавазов

Клоп: Групите в Шампионска лига ще са невероятни

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че европейските отбори никога досега не са таили в себе си толкова голяма заплаха за представителите на Висшата лига, както този сезон.

Миналата кампания в евротурнирите ще се запомни с тотален триумф за английските отбори - само представители на Премиършип участваха във финала на Шампионска лига и финала на Лига Европа. Клоп очаква европейските клубове този път да нанесат удар и да попречат на съперниците от Англия да доминират отново.

"Не мисля, че втората урна  в Шампионска лига някога е била по-силна. Това е лудост. Тези отбори трябва да са в първата урна, но няма достатъчно места. Също така не мисля, че третата урна  е била толкова силна. От четвъртата можете да получите РБ Лайпциг - уау!

Групите ще бъдат невероятни. Нямам идея кой ще спечели Шампионска лига. Имаме същите шансове като всички, но не мога да си представя, че английските отбори отново ще доминират.

Байерн Мюнхен  най-накрая получи Иван Перишич и Филипе Коутиньо. Това ще им даде голям тласък.

Просто погледнете състава на Борусия Дортмунд  и ми кажете, че сме по-силни от тях. Невероятно е. Те могат да направят пет промени в състава, а вие си мислите: "Сериозно? Не играха миналата седмица? Защо?".

Има много страхотни  отбори - Ювентус ще се стреми към победа, ПСЖ ще се стреми към победа. Без значение какво ще се случи, те ще намерят решение. Реал Мадрид? Мислите, че вече са се отказали?", заяви Клоп.

  Сподели
427