Моуриньо знае как да бие Милан


Т. Михайлов

Моуриньо знае как да бие Милан

Реал Мадрид - Милан
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 19.10.2010
Час: 21:45
Съдия: Педро Проенса (Португалия)


Велик сблъсък предстои в третия кръг на Шампионската лига. Един срещу друг на “Сантяго Бернабеу” излизат Реал Мадрид и Милан, двата най-успешни клуба в турнира, носители на общо 16 титли.

Реал започна с две победи в Лигата като първо сломи Аякс с 2:0, а след това измъкна минимален успех на “Абе Дешан” срещу Оксер. В този двубой възпитаниците на Жозе Моуриньо не бяха особено убедителни и определено имаха късмет. След това обаче “Белия балет” включи на по-висока скорост и размазаха Депортиво с 6:1 и Малага с 4:1, за да се изкачат на върха след 7-ия кръг в Примера.

Милан е втори във временното класиране на Група G с 4 точки. В първия си двубой “росонерите” победиха Оксер с 2:0 на “Сан Сиро” и стигнаха до 1:1 срещу Аякс в Амстердам. В Серия А след лош старт “червено черните” победиха Дженоа, Парма и Киево и вече са втори с 14 точки, на две зад лидера Лацио. Златан Ибрахимович се превърна в основна фигура за тима на Масимилиано Алегри и ще е основна заплаха за Реал.

Историята на сблъсъците между двата колоса е богата. В 14 мача между тях те са си разменили по 6 победи с голова разлика от 25:24 в полза на Реал. Това показва пълна равностойност до момента. През миналия сезон те отново бяха в една група и Милан постигна първата си победа на “Бернабеу” след драма завършила при 3:2. В Милано резултатът бе 1:1 след изравнителен гол на Роналдиньо от дузпа. Тогава и двата тима продължиха напред, но след това катастрофираха и приключиха участието си в 1/8-финалите.

Фернандо Гаго е с контузия в коляното и ще бъде извън терените за около месец. Езекил Гарай, Кака и Раул Албиол не са играли през този сезон в лигата, но последният се завърна срещу Малага в Примера и ще е на линия. Под въпрос е и Серхио Рамос.

Тиаго Силва е под въпрос за Милан, след като напусна с изкълчен глезен мача с Киево в събота. Марек Янкуловски и Масимо Амброзини са трайно контузените в тима на Масимилиано Алегри и не пътуваха с групата за Мадрид.

Реал постепенно навлиза в страхотна форма, а и наставникът на “белите” Жозе Моуриньо добре познава Милан като с предишния си клуб Интер записа няколко славни победи над “росонерите”. Сега италианците са доста по-силен отбор от миналогодишния заради придобивките си Златан Ибрахимович и Робиньо, но на пръв поглед предимството е на Лос Меренгес и те би трябвало да стигнат до победата.

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

21 септември Реал Мадрид - Еспаньол 3:0 (Примера)
25 септември Леванте - Реал Мадрид 0:0 (Примера)
28 септември Оксер - Реал Мадрид 0:1 (Шампионска лига)
03 октомври Реал Мадрид - Депортиво Ла Коруня 6:1 (Примера)
16 октомври Малага - Реал Мадрид 1:4 (Примера)

Милан:

22 септември Лацио - Милан 1:1 (Серия А)
25 септември Милан - Дженоа 1:0 (Серия А)
28 септември Аякс - Милан 1:1 (Шампионска лига)
02 октомври Парма - Милан 0:1 (Серия А)
16 октомври Милан - Киево 3:1 (Серия А)


Досегашни срещи:


Реал Мадрид - Милан

14 мача
6 победи за Реал Мадрид
2 равенства
6 победи за Милан
Голова Разлика: 25:24 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:
Реал Мадрид - 1.61
Равен - 3.75
Милан - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177