Лукас: Тъжен съм, че бях резерва на финала


И. Ангелов

Лукас: Тъжен съм, че бях резерва на финала

Нападателят на Тотнъм Лукас Моура сподели, че е разочарован от ролята си на резерва при Маурисио Почетино. Бразилският национал бе резерва и във финала на Шампионска лига миналата кампания, въпреки основната му заслуга за достигането до този мач след хетрика в обрата над Аякс на полуфиналите. Шпорите загубиха финала срещу Ливърпул с 2:0.

"Той не говори с мен, не ми обясни нищо, но това е нормално. Честно казано, в хотела, когато посочи титулярната постройка, аз бях малко тъжен. Разбира се, аз бих искал да играя, но по-важното е да спечелим мача. 

"Разбира се, бях тъжен вътрешно. Искам да играя. Но аз зная и разбирам. Проявявам уважение, защото знам колко му е трудно да избере титулярите. Това е футболът. Когато съм на пейката, аз винаги мисля как ще се включа и ще дам всичко, но искам да играя. Искам да съм сред титулярите."

В последната среща от Висшата лига Тотнъм задържа шампиона Манчестър Сити до 2:2:

"Ще е трудно, те са фаворити, но мисля, че във футбола всичко е възможно. Няма непобедим отбор. Всичко може да се случи, трябва да вярваме в това. Пътувахме до Сити и взехме добър резултат. Не можем да губим точки глупаво у дома, както миналата година.

"Моята цел и нашата цел е да спечелим трофей. Имаме много добър отбор, изумителна структура, много фенове, и мечтаем за трофей. Мисля, че е възможно и ще опитаме."

 

  Сподели
379