Лорис: Не очаквам повече финали за Тотнъм


И. Ангелов

Лорис: Не очаквам повече финали за Тотнъм

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис обяви, че според него отборът няма качеството отново да достигне до финал в Шампионска лига в близко бъдеще, след снощната загуба от Ливърпул на "Уанда Метрополитано" с 2:0 в последната среща от ШЛ.

"Аз не мисля, че Тотнъм е този тип клуб, който всеки сезон ще претендира за Шампионска лига, трябва да сме честни. Но едно нещо е сигурно, ние сме амбициозни и стъпка по стъпка затваряме разстоянието до най-големите отбори в Европа.

"Аз мисля, че последните три години показахме много подобрение, много развитие в правилната посока. С нов стадион, това ще доведе до нова увереност в тима, ново доверие в клуба, феновете, и много неща имаме да научим от тази загуба. Сега отиваме да работим и да се върнем по-силни за следващия сезон.

"Трудно е да правим оценка. Единственото важно нещо е да останем позитивни, защото можем да сме горди от постигнатото този сезон. Да достигнем финал в Шампионска лига вече е голяма стъпка."

Запитан за ранната дузпа, отсъдена преди да изтекат 30 секунди в мача срещу Сисоко, без намесата на ВАР от съдията Скомина снощи:

"Това е част от футбола. Аз мисля, че той взе решението веднага, така че беше сигурен. Трябва да приемем това. Не беше лесно за нас да се върнем в мача, въпреки че опитахме да играем както искахме. За съжаление не създадохме много. В последните 15 минути опитахме да ги натиснем и стреляхме от далеч, но не беше достатъчно.

"Не трябва да виним рефера. На снимките видях, че топката докосва ръката вероятно, но не знам какво са видели феновете и вие."

  Сподели
404