Интер ще вземе три точки срещу Вердер


Т. Михайлов

Интер ще вземе три точки срещу Вердер

Интер - Вердер
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 29.09.2010
Час: 21:45
Съдия: Алберто Майенко (Исп)

Интер посреща Вердер във втория мач за двата тима в програмата на група А на Шампионската лига. Засега нито един от клубовете в потока няма предимство, след като и двете срещи на старта завършиха при 2:2.

Европейският шампион изпусна победата срещу Твенте преди две седмици, но ако спечели домакинските си мачове едва ли ще има проблем. В Серия А шампионите имаха тежък уикенд, тъй като загубиха от Рома с 0:1, допускайки гол в продължението. Въпреки поражението “нерадзурите” останаха начело в класирането с актив от 10 точки след 5 кръга.

Вердер вече се справи  един италиански съперник, отстранявайки Сампдория в плейоф за влзиане в групите. В първия си мач “бременските” музиканти стигнаха само до 2:2 с Тотнъм на “Везерщадион” и също имат нужда от точки. В събота момчетата на Томас Шааф победиха Хамбургер с 3:2, но това беше едва вторият им успех в шампионата, при три загуби и равен. Със 7 точки Вердер е 12-ти.

Интер и Вердер се срещат за трети път в групите на Лигата. Първо през 2005 “нерадзурите” спечелиха с 2:0 на “Меаца”, а на “Везерщадион” мачът завърши при 1:1. През 2008/2009 немците победиха с 2:1 у дома, а в Милано срещата завърши при 1:1. Не бива да се забравя също, че Интер е с 4 поредни победи у дома в турнира като две от тях са над колосите Челси и Барселона.

Диего Милито е под въпрос поради разтежение. Горан Пандев напусна тренировката във вторник поради болки в коляното. Валтер Самуел въобще не тренира, но се очаква да се възстанови до мача. Тиаго Мота, Марко Матераци и капитанът Санети са аут от сметките.

Налдо и Себастиян Бениш имат контузии в колената и ще пропуснат мача. Срещу Хамбургер се контузиха Клеменс Фритц, Торстен Фрингс и Клаудио Писаро. Петри Пасанен е под въпрос.

Интер още не е намерил формата, с която триумфира на три фронта в края на миналия сезон. Мнозина се питат дали с Рафа Бенитес начело “нерадзурите” някога ще достигнат нивото, което демонстрираха при Жозе Моуриньо. Все пак Вердер не е в най-доброто си състояние, а и има твърде много контузени. Така за Интер не би трябвал ода е проблем да спечели домакинството си.

Последни 5 изиграни срещи:


Интер:

11 септември Интер - Удинезе 2:1 (Серия А)
14 септември Твенте - Интер 2:2 (Шампионска лига)
19 септември Палермо - Интер 1:2 (Серия А)
22 септември Интер - Бари 4:0 (Серия А)
25 септември Рома - Интер 1:0 (Серия А)

Вердер:

11 септември Байерн Мюнхен - Вердер 0:0 (Бундеслига)
14 септември Вердер - Тотнъм 2:2 (Шампионска лига)
18 септември Вердер - Майнц 05 0:2 (Бундеслига)
21 септември Хановер 96 - Вердер 4:1 (Бундеслига)
25 септември Вердер - Хамбургер 3:2 (Бундеслига)


Досегашни срещи:


Интер - Вердер

4 мача
1 победа за Интер
2 равенства
1 победа за Вердер
Голова Разлика: 5:4 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.66
Равен - 3.60
Вердер - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166