Олдридж: Суарес се държа като плъх срещу Ливърпул


И. Ангелов

Олдридж: Суарес се държа като плъх срещу Ливърпул

Бившият любимец на "Анфийлд" Джон Олдридж обвини нападателя на Барселона Луис Суарес, че се е държал като плъх в победата на каталунците над Ливърпул миналата седмица с 3:0 на "Камп Ноу". Уругваецът вкара гол на бившия си отбор и отпразнува попадението, което според легендата е неприемливо:

"Суарес се държа като плъх в полуфинала срещу Ливърпул в Шампионска лига и това беше извън всякакви граници. Аз нямам проблем той да отпразнува гола си. Само защото той е носил червената фланелка, не означава, че не се е вълнувал от попадението в огромен мач в Шампионска лига.

"Това, което беше неприемливо, беше поведението му без топка, защото той постоянно беше в лицето на играчите на Ливърпул, падаше през цялото време и гледаше да изкара картон на противниците си при всяко докосване. Той действаше подмолно и гадно. Правеше всичко това, което хората говореха, че прави когато беше играч на Ливърпул и ние го защитавахме.

"Знаем, че това е човек, който би прегазил баба си за да вкара гол. Но всеки трябва да има уважение към тези, които са го третирали добре в миналото. Суарес се присмя на подкрепата, която му е давал Ливърпул.

"Ако аз бях в съблекалнята на Ливърпул сега, щях да искам да измислим план да го изгоним. Знаем, че той пали бързо и когато го докараме до лимита му, той ще се разсее. Ще видим как ще се държи когато феновете са срещу него на Анфийлд. Този план ще е най-добрия когато трябва да обърнеш 3:0. В момента това постижение изглежда далеч от възможностите на отбора на Клоп."

  Сподели
576