Юнайтед субсидира билетите за мача с Барса за сметка на каталунските фенове


Н. Гавазов

Юнайтед субсидира билетите за мача с Барса за сметка на каталунските фенове

Манчестър Юнайтед частично субсидира закупуването на билети за своите фенове, които ще отидат в Каталуния за домакинския мач от 1/4 - финалите  на Шампионска лига с Барселона. Администрацията на Юнайтед  първоначално е планирала да получи от гостите от Испания по 86 евро за билет за срещата на "Олд Трафорд". Но след това  стана известно, че английските фенове трябва да платят по 120 евро за входа на "Камп Ноу".

Това принуди Юнайтед да установи аналогична цена за феновете на гостите. В същото време босовете на "червените дяволи" ще отпуснат по € 34 евро на всеки свой привърженик, който ще подкрепя  Манчестър Юнайтед в  Барселона.

"Ръководството на Барселона потвърди, че цената на билетите за нашия мач ще бъде 120 евро. Вярваме, че нашите фенове ще пострадат заради прекалено високата цена на билетите.

В тази връзка, решихме да вземем трудно решение и да увеличим цената на билетите за феновете на Барселона, поставяйки я на същото ниво - € 120. Използваме разликата, за да субсидираме феновете си", се казва в съобщение на Юнайтед.

От пресслужбата на клуба отбелязаха, че преди това клубът  вече е използвал този подход в мачовете  с Валенсия и Севиля.

  Сподели
381