Милнър не иска английски отбори в 1/4-финалите на ШЛ


Н. Гавазов

Милнър не иска английски отбори в 1/4-финалите на ШЛ

Вицекапитанът на Ливърпул Джеймс Милнер каза, че би искал да избегне среща с друг английски отбор в четвъртфиналите на Шампионската лига.

В момента Ливърпул заедно с Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Тотнъм чака жребия за 1/4 -финалите на Шампионската лига.

Осемте четвъртфиналиста се допълват от Аякс, Барселона, Ювентус и Порто, а именно с един от тези отбори предпочитат да играе Милнър.

"Четири отбора в четвъртфиналите е страхотно за Англия. Честно казано, не искам да играя с нито един от другите английски отбори. Искаме да се придвижим колкото е възможно повече в това състезание.

В предишни години никога не ни напусна убеждението, че Висшата лига е най-добрата лига в света. Въпреки че, като най-висока лига, не сме имали толкова голямо представителство на този етап в Шампионска лига.

Всеки отбор, останал в състезанието, е добър отбор. Ние знаем това. Хората виждат Порто и Аякс като по-слаби тимове, но те са млади и в отлична форма. Заслужено са тук и знаем, че това са трудни съперници", заяви Милнър.

  Сподели
405