Барса без проблеми на реванша срещу Лион (видео)


FUTBOL-TV

Барса без проблеми на реванша срещу Лион (видео)

Барселона се наложи над Лион с 5:1 в мач реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига. Първата среща във Франция завърши 0:0 и така каталунците се класират за следващата фаза на надпреварата.

Иначе тази вечер Барса не остави шансове на съперника си и надигра категорично своя съперник. В 18-ата минута Лионел Меси откри от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Луис Суарес в наказателното поле. Филипе Коутиньо удвои в 31-ата, a заслуга за гола отново имаше Суарес, който се отчете с асистенцията 

В 58-ата Тусар намали.  След центриране в наказателното поле на Барселона - Марсело влезе в единоборство с Клеман Ленгле. След това Серхи Роберто не успя да изчисти топката в единоборство с Тусар. Серхио Бускетс също не успя да изчисти топката и тя попадна отново в Люка Тусар, който я вкара във вратата на Тер Стеген. 

В 78-ата Меси отново отбеляза и даде спокойствие на феновете на "Камп Ноу". Аржентинецът финтира двама с едно движение и реализира с десния крак. В 81-ата Жерард Пике беше точен на празна врата, след като получи голов пас от Меси. В 86-ата минута Меси подаде наляво към резервата Усман Дембеле, който реализира в близкия ъгъл за крайното 5:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
654