Твенте с Ники Михайлов се опъна на Интер (видео)


Л. Михайлов

Твенте с Ники Михайлов се опъна на Интер (видео)

Интер и Твенте завършиха наравно 2:2 в среща от първия кръг на Група А на Шампионска лига. За домакините участие взе и българинът Николай Михайлов, който се изяви с няколко добри намеси. Феновете по трибуните станаха свидетели на зрелищно първо полувреме, в което бяха отбелязани всички голове.

В 13-ата минута Милито проби отляво, навлезе в наказателното поле и стреля към вратаря, който изби топката, но тя попадна във връхлитащия на скорост Уесли Снайдер и със страхотен шут холандецът откри за "нерадзурите". Отговорът на домакините не закъсня и в 20-ата минута Янсен по перфектен начин изпълни пряк свободен удар от около 20 метра и не остави шанс на Жулио Сезар, връщайки равенството в мача.

Десет минути по-късно нападателят на Интер Милито си отбеляза нелеп автогол с глава след центриране от корнер, но малко преди почивката Ето'о се разписа с прецизен удар в долния десен ъгъл и изравни резултата преди почивката.

През второто полувреме отборите намалиха темпото и имаше значително по-малко положения пред двете врати. Въпреки няколкото опасни удара на Снайдер и на Марига до нов гол не се стигна и срещата завърши при резултат 2:2.

След седмица Интер ще посрещне немският Вердер като домакин на "Джузепе Меаца", а отборът с българско участие Твенте ще се изправят срещу Тотнъм.

Видео: Тук

  Сподели
214