Атлетико с двойка над Ювентус (видео)


И. Ангелов

Атлетико с двойка над Ювентус (видео)

Атлетико Мадрид прие Ювентус в срещата от първия кръг на осминафиналите на Шампионска лига между двата отбора. Днес пред своята публика испанският отбор спечели с 2:0 и така ще гостува в Италия при добро предимство в резултата.

До почивката двата тима имаха възможности - Бонучи за гостите, а Гризман и Томас бяха спрени от Шчесни в другия край. Точно преди половин час игра да изтече пък едно спорно решение на рефера бе любопитен момент, след като той отмени първоначалното си решение за дузпа на Де Шилио срещу Коста.

След почивката Атлетико започна изключително силно, и след добро положение на Коста, което той пропусна, Гризман нацели гредата на Шчесни. 

В 70-ата минута голът бе факт когато Мората реализира, но ВАР се намеси и отмени попадението на испанеца заради нарушение срещу Киелини. Чак 8 минути след това Хименес успя да вкара и този път голът бе признат за 1:0 

В 83-ата минута при центриране от статично положение Диего Годин направи 2:0 след удар от малък ъгъл и това бе всичко в тази среща.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
373