Робен: Анфийлд е най-гадният стадион


И. Ангелов

Робен: Анфийлд е най-гадният стадион

Ветеранът на Байерн Мюнхен Ариен Робен обяви "Анфийлд" за най-лошият стадион, на който е играл преди срещата на двата отбора от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Баварците ще гостуват финалиста от последния сезон във вторник, а Робен сподели за лошите си спомени от стадиона, от времето си в Челси, когато на полуфинали през 2005 и 2007-ма той не успя да продължи:

"Аз мисля, че ако ме питате за най-лошия стадион за мен, това е на Ливърпул. Винаги имаш любим противник и най-негативен такъв. По онова време Ливърпул наистина беше отбор, който можеше да печели купи, както и ФА Къп и Купата на лигата.

"В един или два мача те можеха да се надъхат и да се представят добре, но не можеха да издържат цял сезон, защото им беше в повече. Това беше най-силното им качество - когато идваше моментът те можеха да го хванат. 

"Сега мисля, че те се промениха и развиха много добре. Мениджърът свърши страхотна работа. Миналата година играха финал в Шампионска лига и в момента са на върха във Висшата лига. Те спечелиха лигата за последно преди много, много време и те мечтаят за това."

  Сподели
512