Валенсия надви Юнайтед, Йънг Бойс би Ювентус (видео)


И. Ангелов

Валенсия надви Юнайтед, Йънг Бойс би Ювентус (видео)

В последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига статуквото в осма група на състезанието не се промени, когато Валенсия прие Манчестър Юнайтед, а Йънг Бойс - Ювентус. Днес испанците от Валенсия победиха "червените дяволи" с 2:1, а Йънг Бойс надви "старата госпожа" също с 2:1, като по този начин Юве остава първи в класирането с 12 точки, Юнайтед има 10, Валенсия - 8, а с 4 остава Йънг Бойс.

На "Местая" днес домакините успяха да победят чрез голове от Солер в 17-ата минута, когато под ъгъл той матира Де Хеа със силен нисък удар от наказателното поле за 1:0, а във второто полувреме Фил Джоунс си вкара автогол когато бе притеснен от нападател на домакините в 47-ата минута за 2:0. В края резервата Рашфорд оформи 2:1, което не помогна особено на гостите.

Йънг Бойс пък изненада силна постройка на Ювентус, като тук Хоарау блестя за домакините с гол от дузпа в първото полувреме и попадение от границата на наказателното поле във втората част, докато в 80-ата минута Роналдо асистира на Дибала за хубав гол, но и тук фаворитът загуби срещата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
420