Робертсън е убеден, че Ливърпул може да бие ПСЖ в Париж


Н. Гавазов

Робертсън е убеден, че Ливърпул може да бие ПСЖ в Париж

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън е убеден, че отборът е способен да удържи победа над ПСЖ в Париж и да си осигури класиране за плейофите в Шампионска лига. Във вторник вечер хората на Юрген Клоп претърпяха изненадваща загуба от Цървена звезда в Белград с резултат 2:0. Така "червените" попаднаха в ситуация, при която за да попаднат в 1/8-финалите на Шампионска лига ще трябва да победят ПСЖ в Париж или да се наложат над Наполи у дома.

Робъртсън е убеден, че отборът ще може да изпълни своята задача още на 26 ноември във Франция.

"Разбира се, че можем да го направим. Ние вярваме, че можем да спечелим този мач и съответната увереност не ни напуска. Ние сме способни да играем много по-добре, отколкото в двете гостувания на Наполи и Цървена звезда. В тези двубои ние си дадохме почивка и на това трябва да се обърне внимание.

През миналия сезон много добре се представяхме като гости в Шампионска лига. През тази кампания имаме определени проблеми.

Все още ни предстои да играем с най-добрия отбор навън и ще се отправим за там с намерението да покажем много по-добра игра, отколкото преди. От самото начало знаехме, че това ще е много тежка група и така се получава. Битката е равностойна, всичко ще се реши в края.

Ние сме убедени, че ще се класираме напред, но сега ще трябва да го потвърдим", заяви Робъртсън.

  Сподели
681