Юнайтед с късен обрат срещу Ювентус (видео)


И. Ангелов

Юнайтед с късен обрат срещу Ювентус (видео)

Ювентус прие Манчестър Юнайтед на своя "Алианц Стейдиъм" днес в четвъртия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Всички голове днес паднаха във второто полувреме, а след повеждането чрез Кристиано Роналдо домакините позволиха пълен обрат за 4 минути в края за крайното 2:1.

В първото полувреме Ювентус игра със самочувствие и изглеждаше по-добре на терена и конркретно в атака. Кедира бе най-близо до гол с удар в гредата на Де Хеа, докато Шчесни не бе застрашен на другия край на терена.

В 50-ата минута и Дибала направи Де Хеа безпомощен, но отново гредата помогна на испанеца и резултатът остана 0:0. В 65-ата Роналдо откри след удар без подготовка при дълго подаване на Бонучи от средата на терена. Последваха още силни положения за домакините.

В 86-ата минута Хуан Мата получи шанс да стреля от пряк-свободен удар и той пласира топката през Шчесни по добър начин за 1:1. 3 минути след това за пълния обрат с 2:1 отново след статично положение Йънг прати опасна топка в полето, там Шчесни не се справи и след неразбиране с Бонучи и Сандро топката се оказа в мрежата му като автогол от последния.

Така след по-ранния успех на Валенсия над Йънг Бойс в групата, Юве остава първи с 9 точки, Юнайтед е втори със 7, Валенсия има 5, а Йънг Бойс - 1 т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
625