Гигс е изненадан от нестабилността на Юнайтед


Н. Гавазов

Гигс е изненадан от нестабилността на Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс призна, че е изненадан от нестабилността на отбора на Жозе Моуриньо в рамките на един мач.

През последните седмици при "червените дяволи" се забелязва тенденцията да се проваля началото на срещите и едва след почивката отборът да се преобразява, често измъквайки точки в последните минути.

Гигс, който спечели две Шампионски лиги, се затруднява да обясни какви са причините за случващото се, но уелсецът предупреждава, че Юнайтед трябва да остане в мача си с Ювентус през всичките 90 минути, ако иска да разчита на положителен резултат.

"Юнайтед ме впечатлява в последните четири-пет мача, особено след почивката. Но не знам защо се получава това. Като фен на Юнайтед аз се хващам за главата.

В събота Борнемут бе великолепен през първото полувреме, но Юнайтед бе великолепен след почивката. Отборът просто трябва да показва такава игра през всичките 90 минути. Те доказаха, че могат да доставят проблеми на всеки един, но няма как да спечелиш мач, ако го правиш само 45 минути.

Юнайтед има играчи, способни да печелят мачове. Преди две седмици Ювентус бе по-добър, но аз мисля, че този път мачът ще е равностоен", заяви Гигс.

  Сподели
451