Реал ще се справи в Пилзен


И. Ангелов

Реал ще се справи в Пилзен

Виктория Пилзен - Реал Мадрид
Стадион: Дусан Арена
Дата: 07.11.2018 г.
Час: 22:00 ч.

Виктория Пилзен се намира на последно място в групата, но последно загуби със само 2:1 от затруднения Реал Мадрид. Тимът на домакините обаче няма успех в последните си пет европейски мача, включително квалификациите за ШЛ.

Реал Мадрид уволни Хулен Лопетеги след поредицата слаби резултати, и от тогава спечели последователни срещи за първи път от месец септември. Играта и формата все още не са убедителни, но предстои да видим в каква посока ще тръгне клуба.

Откъм състави, в лагера на домакините само Михал Крменчик е аут за сезона. При Реал Мадрид контузени са Марсело, Карвахал, Варан, Валехо и Мариано. Любопитно е каква опция ще избере наставникът Сантиаго Солари с оглед многото лиспващи защитници. Кейлор Навас стартираше на врата в ШЛ до идването на Солари, като и тук решението му не е ясно.

Виктория Пилзен допусна поне по 2 гола в последните си 7 мача в Шампионска лига. Тимът не успя да спечели в последните 10 в състезанието. Мадрид все още не е в най-доброто си състояние, но би следвало да надвие този съперник.

Прогноза: Виктория Пилзен - Реал Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
496