Ливърпул с очаквано лесна победа, ПСЖ и Наполи поделиха по точка


FUTBOL-TV

Ливърпул с очаквано лесна победа, ПСЖ и Наполи поделиха по точка

Ливърпул записа доста лесна победа с 4:0 при домакинството си на Цървена звезда от група С на Шампионската лига. Мърсисайдци бяха по-добрият отбор и заслужено се поздравиха с трите точки, като вече имат актив от шест такива, заемайки първо място в групата, след като ПСЖ и Наполи завършиха 2:2 в Париж.

В Англия - нападателното трио на "червените" Салах, Мане и Фирмино се разписаха за успеха на своя тим. Бразилецът откри резултата след 20 минути игра, а в самия край на първата част Салах покачи на 2:0. В 51-ата минута реферът отсъди доста спорна дузпа, която Салах превърна в гол за класическото 3:0. До края реферът даде нов наказателен удар, този път за игра с ръка в наказателното поле на сърбите. Мане пропусна, но в 80-ата минута той се реваншира, записвайки името си сред голмайсторите.

В другия мач ПСЖ и Наполи завършиха при резултат - 2:2. Италианците на два пъти излизаха напред в резултата, но ПСЖ се добра до точката в крайна сметка. Лоренцо Инсиние откри в 29-ата минута, а останалите попадения падна през втората част. След час игра автогол на Марио Руй върна двубоя в начална позиция - 1:1. Малко по-късно Дрис Мертенс отново даде преднина на тима от Южна Италия, но в самия край на мача красиво изпълнение на Анхел Ди Мария донесе точката на домакините.

  Сподели
428